vrijdag 28 november 2014

Max Factor mascara's

Vorige week was er bij de Kruidvat een actie op de mascara's van Max Factor, en dan ben ik er natuurlijk wel bij! Zelf heb ik nog nooit iets van Max Factor gehad, en dan vooral geen mascara want ik heb al een goede mascara gevonden. Maar toen mocht ik wat uitzoeken van mijn moeder, en dat zijn deze twee prachtige mascara's geworden!

Echt, wat een prachtige mascara's! Ze zijn zo mooi, en dan de kleuren van de verpakking! Ik ben dol op paars, en deze zien er ook nog eens erg chique uit. Met een herkenbare dop van Max Factor, en ze hebben allebei iets eigens. Ik heb de Clump Defy False Lash Effect en False Lash Effect Fusion meegenomen. Twee echte pareltjes in mijn stash.
Als eerste de False Lash Effect Fusion, met natuurlijk een prachtige verpakking maar een die zo moeilijk te fotograferen is. Echt, ik heb deze mascara meer dan 100 keer gefotografeerd maar elke keer was de belichting verkeerd. Maar het gaat natuurlijk om de kwaliteit! 
 
Op de foto lijkt het borsteltje misschien niet zo groot, maar toen ik hem op wilde doen schrok ik er toch wel van. Want ik kan echt niet overweg met grote borsteltjes. Maar met deze gelukkig wel! En het is ook nog een rubberen borsteltje, want die zijn hartstikke fijn om je mascara mooi aan te brengen. Deze mascara geeft je wimpers een natuurlijk effect, met niet te veel poes pas. Ik mis hier nog wel het volume, en dat moet wel bij een mascara zitten. 
Zelf vind ik deze mascara toch echt het mooiste van deze twee! Hij heeft een prachtig donker rood/paars kleurtje, en heeft ook nog eens een fijn borsteltje. Deze kon ik gelukkig wel mooi op de foto zetten, want dit is ook gewoon een plaatje. Ik heb daarom ook misschien wel te veel foto's gemaakt .. Want ja, wie wil nou niet zo'n prachtige mascara fotograferen? 
Dit zijn perfecte borsteltjes voor mij, want zo kan je overal makkelijk bij komen en breng je je mascara het mooist aan. Ook dit borsteltje is van rubber, maar het is net wat je zelf fijn vindt. Zelf vind ik dit effect mooier, hij geeft mijn wimpers net wat meer lengte maar de volume mis ik toch wel weer een beetje. Het staat natuurlijk altijd anders dan met een mooie ooglook, maar dit is dan toch mijn favoriet! En zie je het trouwens bij allebei? Geen klontjes! Super fijn!
De verschillen zijn niet zo erg groot, maar de prachtgie Clump Defy heeft wel mijn hartje gestolen. Deze mascara kan je mooi opbouwen zonder al te veel klontjes. Vooral als je een of twee lagen mascara aanbrengt heb je helemaal geen last van klontjes, erg makkelijk als je een keer wat minder tijd hebt!
 Ook al kunnen ze allebei wel wat meer volume gebruiken, toch ben ik erg blij met deze mascara's! Je kan ze erg makkelijk opbouwen en ze zien er natuurlijk ook nog eens prachtig uit! Zo chique, en ze staan super mooi bij mijn dagelijkse make-up bakje!

Max Factor Clump Defy mascara - €14,99
Max Factor False Lash Effect Fusion mascara - €17,99

9 opmerkingen:

  1. Wauw, ze geven echt een prachtig resultaat! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Allebei hebben een prachtig resultaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het resultaat ziet er van allebei heel erg mooi uit. Zelf heb ik nog nooit een mascara met een rubber borsteltje geprobeerd, maar ondertussen ben ik er wel behoorlijk nieuwsgierig naar geworden...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ze lijken me beide erg fijn, ondanks dat ze niet zoveel volume afgeven.<3

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ze zien er echt super mooi uit en de foto's zijn echt zooo mooi. Super fijn dat je de mascara ook in de aanbieding hebt kunnen scoren, dat is altijd fijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ziet er goed uit, de clump defy lijkt me zo fijn! X

    BeantwoordenVerwijderen
  7. False lash effect geeft bij mij geen mooi effect maar clump defy lijkt me wel fijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. False Lash is my all time favourite! Zo'n fijne mascara! Wil die andere ook nog wel eens proberen!

    BeantwoordenVerwijderen