woensdag 8 oktober 2014

The most delicous chocolate


Voor de meiden die dol zijn op chocoladerepen, zet je maar schrap voor een heel verleidelijk artikel! Als je dit artikel verder leest, tintelen je smaak papillen helemaal!

Afgelopen zaterdag kwamen mijn moeder en zusje thuis met een paar wel heel erg lekkere chocolade tabletten van Milka. Ze hadden een kleinigheidje meegenomen, zo lief! Laatst had ik namelijk verteld dat ik  de oreo reep helemaal heb ontdekt. Mijn zusje had de Milka confetti reep gekregen en ik de Milka oreo reep. Natuurlijk mocht ik Daphne's Milka reep ook proeven. Tijd voor een battle, een questie van smaak!

Links de Milka oreo reep en rechts de Milka confetti reep. Pfoe wat ben ik nieuwsgierig! Zelf houd ik meer van melk chocolade dan pure chocolade en ik heb geluk, alle twee melk chocolade!

Mjum, de Milka oreo reep ziet er al goed uit! Ik begin te watertanden... De smaak is best lastig om te omschrijven, het is net een smaak bom. Ik proef hele romige chocolade met een melkcrémevulling. In die vulling zitten hele kleine stukjes oreo, zo lekker! Ik ben dol op koekjes erg leuk dat het ook in deze chocoladereep editie zit.

Ik heb gelezen dat deze chocoladereep een feetje voor in je mond zou moeten zijn, van de buitenkant ziet de reep er in ieder geval heel kleurrijk en feestelijk uit! Ook deze reep is lekker romig van smaak en met de mini smarties smaakt de chocolade reep erg lekker, dubbel veel chocolade!

Het was lastig om een keuze te maken uit de twee lekkere Milka repen. Alle twee de tabletten hebben een andere smaak en zien er heel verschillend uit. Maar de winnaar van deze battle is: Milka oreo!


Waarom Milka oreo?
De smaak van Milka oreo is net iets anders dan de standaard chocolade tabletten. Ook vind ik deze smaak specialer en de combi met oreo koekjes is wel heel erg lekker!

Er zijn nog veel meer Milka tabletten te koop met bijzondere smaken, ik ben erg benieuwd naar de andere smaken. De milka chocolade repen zijn te koop bij de supermarkt bij jou in de buurt. 


Welke Milka chocolade reep is volgens jou lekkerder?

14 opmerkingen:

 1. Ik vind Milka confetti echt super lekker ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vooral met Oreo vinden wij hier in huis erg lekker x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk dat ik niet zou kunnen kiezen....dus moet zeker 2 keer allebei uitesten ( op zijn minst natuurlijk 2 keer, 3 keer kan ook)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zien er beiden erg lekker uit, ik zou niet kunnen kiezen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gave battle, het water loopt me in de mond. Liefs, Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die met Oreo is inderdaad heerlijk! Ik ben ook nog heel benieuwd naar die met TUC koekjes erin verwerkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beide chocoladerepen zijn bij mij favoriet. Ik vind Oreo wel het lekkerst!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Milka confetti lijkt me heerlijk!
  Ik krijg echt al zin in chocolade als ik dit artikel lees! x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. de oreo variant heb ik net gegeten en die was heeeerlijk liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mmmmm ik vind zelf confetti het lekkers

  Liefs Carlijn

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ohh, ben ik even blij dat ik ent een chocoladekoekje heb :) Zelf vind ik de confetti 't lekkerst, maar ik ben minder gek op oreo (jaja, verklaar me maar voor gek ;))

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lekker hoor! Mijn favoriete reep is die van LU.

  BeantwoordenVerwijderen